astrologinja

Moja zgodba

Erika Žagar, univ. dipl. psih.

V astrologiji sem našla številne odgovore na življenjska vprašanja in odličen pripomoček za lažje krmarjenje skozi življenjske izzive.

Sem astrologinja, psihologinja in psihoterapevtka. Rojena sem 4. 7. 1974 ob 20:35 uri v Ljubljani. Od vedno sta me zanimali duhovnost in psihologija, srečanje z astrologijo pa mi je resnično spremenilo življenje.

Astrološko znanje sem pridobila skozi samoizobraževanje ter pri astrologu in kliničnemu psihologu Viktorju Gerkmanu.

1000+

UR SVETOVANJA

20+

LET
IZKUŠENJ

500+

IZDELANIH ROJSTNIH KART

150+

zAdovoljnih strank

Natalna astrologija v luči znanstvenih preverjanj: Resnice in zmote o astrologiji

Knjigo lahko naročite po tel.: 040 544 372 

ali pa kupite v moji pisarni v Ljubljani.

Cena knjige je 25 EUR, stroški pošiljanja (v Sloveniji) so všteti v to ceno.

Preberite več

MOJA ZGODBA

Sem ustanoviteljica podjetja Astrointegral, psihologinja in psihoterapevtka.

Vizija mojega podjetja Astrointegral je integrirati najnovejša spoznanja psihologije in psihoterapije z že obstoječimi tisočletnimi znanji astrologije in s tem nuditi klientom kar najbolj celovito in kakovostno obravnavo.

2010: diploma na temo astrologije

Ukvarjanje z astrologijo me je nadalje gnalo, da sem na oddelku za psihologijo leta 2010 diplomirala na temo astrologije.

Dodatna izobraževanja

Po zaključenem študiju psihologije sem se nato izobraževala še iz različnih psihoterapevtskih pristopov: iz zakonske in družinske psihoterapije ter razvojne analitične psihoterapije.

Učiteljica in šolska psihologinja

Psihološko in psihoterapevtsko znanje mi je tako pomagalo lažje razumeti in uporabljati astrologijo, prav tako pa mi astrologija pomaga lažje razumeti psihološko in duhovno rast človeka. Preden sem se poklicno posvetila astrologiji sem delovala tudi kot učiteljica in šolska psihologinja.

2014: ustanovitev podjetje Astrointegral

Od leta 2014 dalje delujem v okviru svojega podjetja Astrointegral, kjer izvajam astrološke analize, psihološko svetovanje in psihoterapijo.

Sem članica Združenja psihoterapevtov Slovenije (ZPS).

Pri svojem delu tako povezujem sodobno psihološko in psihoterapevtsko znanje s tradicijo ezoteričnih in filozofskih izročil vzhoda in zahoda, v prvi vrsti pa z astrologijo.

Potrebujete več informacij?

Izpolnite kontaktni obrazec in mi posredujte svoje vprašanje.